Bakom Atelje 18 & company

Vi på Atelje 18 & Company drivs idag av Sofia och Lotta som arbetar som frisörer och ansvarar för butiken. Tillsammans med Sophie är det tre frisörer som idag arbetar och tar emot kunder i salongsdelen. Utöver det så har vi utökat vårt team med Mia som är Kbt-terapeut och Ida som är nagelteknolog, fransstylist och makeup-artist.

Vår butik och salong hittar ni på Lars Montins väg 29, Söndrum centrum i Halmstad.

Sofia Wendelius

Jag kommer från Nyköping och har bott i Halmstad sen 2014. Jag har jobbat som frisör sen gymnasiet,började med att hyra stol i Nyköping och efter ett par år flyttade jag till Norrköping och startade upp en egen salong.

Har jobbat med kläder i mina svärföräldrars företag och har trivts jättebra med att även där fått vara kreativ och jobba med människor. Men nu va det dags att göra nåt eget igen och ser så mycket framemot att jobba som frisör på heltid igen. När jag inte jobbar så vill jag vara med min familj och jag lägger mycket av min lediga tid på mina djur. Har vuxit upp på en hästgård så det är den bästa avkopplingen för mig att umgås med djuren.

Lotta Karlsson

Det var jag som förverkligade en dröm 2013 och slog upp dörrarna till Atelje 18. Innan dess hade jag salong i Halmstad centrum i över 10 år. Jag är utbildad frisör, inredningssylist och utbildar mig även till kbt-terapeut på distans.

Det kreativa driver mig, oavsett om det är att måla en tavla, möblera ett hus eller mitt arbete som frisör. Men jag behöver kontrasten och balansen och det får jag när jag är hemma, i skogen eller vid havet. Med min familj och mina hundar.

Medarbetare

Sophie Ingelsten

Jag är född och uppvuxen i Kalmar men när jag träffade min man så blev det boenden både utomlands och runtom i Sverige för att år 2014 landa i underbara Halmstad.

Jag är utbildad frisör med 15 års erfarenhet och har tidigare drivit egen salong. Är utbildad homestagingkonsult/inredare och arbetar idag som säljare inom hårvård.

Under många års tid jobbade jag också som sångerska/artist.
Älskar att ha mycket på gång, gillar när det händer saker, att få upptäcka nya platser, men det finns inget jag uppskattar mer än att få tid tillsammans med min familj.

Ida

Ida har över 20 års erfarenhet inom skönhetshetsbranschen och en gedigen kunskap på många områden. Hon började i makeup branschen och byggde på med en hel del utbildningar som Spa-terapeut, massör, nagelteknologi, utbildning inom fransar, spraytan och lashlift/browlift.

Hon har även utbildat andra inom bland annat naglar och styling och har ett vasst öga för smådetaljer och det där lilla extra.